Skip to main content

Respect voor donoren staat voorop

Enatom maakt gebruik van echte anatomische preparaten die worden gedigitaliseerd. Zo zorgen we ervoor dat dit unieke onderwijsmodel flexibeler kan worden ingezet, waardoor het geoptimaliseerd is om ook te kunnen functioneren binnen het onderwijslandschap van de toekomst. Dit landschap zal sterk beïnvloed worden door grote maatschappelijke uitdagingen, zoals de noodzaak tot meerduurzaamheid en de impact die pandemieën kunnen hebben.

De digitale 3D-modellen binnen Enatom worden met hetzelfde respect behandeld als de fysieke lichamen. Ze zijn met uiterste zorgvuldigheid, en met het grootst mogelijke respect richting de donor, vervaardigd om zoveel mogelijk tot nut te kunnen zijn. En op geen enkele wijze zijn ze te herleiden tot de donor.

Een unieke samenwerking

Na bijna 10 jaar samenwerking is er een sterke relatie en unieke samenwerking ontstaan tussen het UMCG en Enatom. Wij zien het als taak om relevante anatomische kennis niet binnen eigen deuren te houden, maar naar buiten te brengen om zo het onderwijslandschap te verbeteren.

Vanuit deze co-creatie zijn er duidelijke afspraken gemaakt over hoe Enatom wordt ingezet binnen andere ziekenhuizen en scholen, zijn er duidelijke communicatieprotocollen en wordt er zuiver gekeken met welke organisaties Enatom het beste kan samenwerken.

“Enatom innoveert door duurzaam, laagdrempelig, altijd en overal toegang te bieden tot realistische anatomische content om zo de leeropbrengsten te vergroten.”

Lusanne Tehupuring / CEO Enatom

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd hoe Enatom past binnen jouw organisatie? Wij vinden voor jou de beste usecase en we hebben veel ervaring met de implementatie. Dus laat je gegevens achter of neem direct contact op.

Sectie Anatomie van het UMCG

Wil je meer weten over de sectie Anatomie & Medische Fysiologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen? Bezoek dan hieronder de website.

Close Menu


Enatom HQ
Atoomweg 2H
9743 AK Groningen
+31 (0) 8 5080 5459
info@enatom.com