Skip to main content

Onze visie

De gezondheidszorg en het onderwijs staan onder toenemende druk. Meer dan ooit is er behoefte aan snelle en flexibele toegang tot accurate kennis.

Enatom overbrugt de kloof tussen theorie en praktijk, overbrugt de afwezigheid van een echte operatiekamer vanwege financiële of bijvoorbeeld culturele beperkingen, en geeft medische studenten en professionals op een realistische manier toegang tot de menselijke anatomie. Hierdoor bieden wij wereldwijd toegang tot realistische anatomische inhoud voor de zorgprofessional van morgen.

Implementatie

Onze business developers hebben ervaring in de gezondheidszorg en het hoger onderwijs. Zij helpen u graag bij het vinden van nieuwe manieren om Enatom binnen uw organisatie toe te passen.

Enatom is ontwikkeld met studenten, zorgprofessionals docenten. Het biedt maatwerk, is van toegevoegde waarde voor de eindgebruikers en is betaalbaar, veilig en schaalbaar. Dit is wat het onderwijs  nu nodig heeft. Wij doen dit met slimme apps die makkelijk te implementeren zijn in het onderwijssysteem. Vraag nu een praktische demo aan en laat je overtuigen!


  “Enatom biedt een duurzaam alternatief op studieboeken en vermindert onderwijsongelijkheid in low-resource settings. Hiermee verbeteren we het anatomie onderwijslandschap en bevorderen we een ‘leven lang leren’.”

  Close Menu


  Enatom HQ
  Atoomweg 2H
  9743 AK Groningen
  +31 (0) 8 5080 5459
  info@enatom.com