Skip to main content

Voor wie is Enatom?

Al acht jaar lang wordt Enatom ontwikkeld om optimaal bij te kunnen dragen aan de opleiding van een nieuwe generatie vitale zorgmedewerkers. Denk aan artsen, verpleegkundigen, tandartsen, fysiotherapeuten, operatie- en anesthesiemedewerkers en voor de reeds werkzame zorgprofessionals, zoals medisch specialisten. Enatom is jouw essentiële bij- of nascholing instrument, maar ook een digitaal naslagwerk ter voorbereiding op chirurgische ingrepen.

Ik mis functionaliteiten in Enatom

Enatom bevindt zich in een alpha staat. Dat houdt in dat de basis er is maar er ook veel nog ontbreekt. Ook kan het voorkomen dat de applicatie nog niet altijd even stabiel draait. We zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling om Enatom beter te maken. We doen dit samen met leraren, studenten, anatomen en andere specialisten om van Enatom een fantastisch product te maken.

Wat zijn de voordelen voor onze faculteit?

De zorgprofessional van morgen leert de anatomie grotendeels via digitale bronnen, op afstand, met een voorkeur voor flexibiliteit, pragmatisme en tijd effectiviteit. Enatom brengt deze twee benaderingen op unieke wijze samen, en vormt daarmee een substantiële toevoeging aan het digitale onderwijslandschap voor student en docent.

In een uniek proces wordt de visualisatie van anatomische preparaten in zeven stappen tot een point-cloud model vervaardigd van miljoenen punten. Ons platform maakt het mogelijk deze visualisaties vloeiend en haarscherp te bekijken. De manier van visualiseren zorgt voor een uiterst natuurlijke kijkervaring tijdens het bestuderen van de preparaten. Net zo goed of soms zelfs beter dan op een echte snijzaal. Dit komt door het zeer gedetailleerde niveau waarop de beelden zijn vervaardigd. Deze zijn normaal niet waarneembaar met het menselijk oog op gemiddelde afstand.

Hebben studenten toegang tot Enatom?

Ja, zolang zij student zijn bij de campus en toegang hebben tot het universitaire netwerk, hebben zij toegang tot de dienst en alle middelen.

Wat kost Enatom?

Neem contact op met onze business developers om de mogelijkheden te bespreken.

Op welke apparaten is Enatom te gebruiken?

Enatom is te gebruiken op de volgende apparaten. Wij adviseren apparaten te gebruiken die niet ouder zijn dan 3 jaar. 

  • ipad
  • mac
  • Windows 
  • iphone 

De volgende apparaten zijn in ontwikeling

  • Android 
  • Chromebooks
  • XR devices

 

Is Enatom beschikbaar voor AR / VR?

Er wordt momenteel gewerkt aan een versie van de app waarbij de digitale preparaten bekeken kunnen worden in een mixed reality bril. Deze is momenteel alleen op aanvraag te bekijken en te demonstreren in Groningen op ons hoofdkantoor.

Hoe kan ik Enatom inzetten bij een presentatie?

Enatom is makkelijk te koppelen met een scherm via bijvoorbeeld Google Chromecast. Wij adviseren hierbij het gebruik van de Enatom app op een tablet die u via de Chromecast streamt naar het scherm. 

Kan ik Enatom ook gratis uitproberen?

Jazeker! Voor kennisinstellingen is het mogelijk om Enatom kosteloos uit te proberen. Voor particulieren kunnen we dit nog niet aanbieden. Vul snel je wens in op www.enatom.com/contact en omschrijf duidelijk je behoefte en probleemstelling. Dan kijken we samen hoe Enatom past binnen de organisatie.

Kan ik een online training krijgen hoe Enatom werkt?

Onze online instructievideo die uitleg geeft over hoe de app gebruikt kan worden is de vinden op onze youtube kanaal: Instructional video Enatom

 

Close Menu


Enatom HQ
Atoomweg 2H
9743 AK Groningen
+31 (0) 8 5080 5459
info@enatom.com