Skip to main content

Wat doet Enatom met gebruikersgegevens?

Iedereen die Enatom gebruikt moet inloggen. Daarom slaan wij enkele gegevens op van gebruikers. Deze gegevens zijn nodig om Enatom te gebruiken en zullen nooit voor andere doeleinden ingezet worden.  De gegevens worden op een moderne, veilige manier opgeslagen.

Is VRelax ook beschikbaar op mijn smartphone?

Nee. Om optimale ontspanning te kunnen realiseren is de totale beleving van Virtual Reality noodzakelijk. Daar is een een Virtual Reality bril voor nodig.

Kan ik VRelax ook gratis uitproberen?

Jazeker! Voor bedrijven en zorginstellingen is het mogelijk om VRelax kosteloos uit te proberen. Voor particulieren kunnen we dit nog niet aanbieden. Vul snel je wens in op www.vrelax.com/contact en omschrijf duidelijk je behoefte en probleemstelling. Dan kijken we samen hoe VRelax past binnen de organisatie.

Slaat VRelax gebruikersgegevens op?

Indien gebruik wordt gemaakt van het VRelax dashboard om inzicht te krijgen in het herstel van een gebruiker, moeten wij gebruikersdata verzamelen. Deze data is echter nooit te herleiden naar een privé-persoon, omdat de data is gekoppeld aan gebruikerscodes. Alleende klant zelf kan de connectie leggen tussen de gebruikersdata en de eindgebruiker.

Close Menu


Enatom HQ
Atoomweg 2H
9743 AK Groningen
+31 (0) 8 5080 5459
info@enatom.com