Skip to main content

Voor wie is VRelax?

Voor iedereen die graag wil ontspannen. Dat kan zijn voor medewerkers in de zorg of het bedrijfsleven waar de mentale gezondheid in het gedrang komt. Of voor patiënten/cliënten in de (geestelijke) gezondheidszorg. VRelax helpt namelijk mensen met stress, pijn en angst om weer te ontspannen en is daarom heel breed inzetbaar. We helpen je graag om de juiste use-cases te vinden.

Is VRelax ook beschikbaar op mijn smartphone?

Nee. Om optimale ontspanning te kunnen realiseren is de totale beleving van Virtual Reality noodzakelijk. Daar is een een Virtual Reality bril voor nodig.

Kan ik VRelax ook gratis uitproberen?

Jazeker! Voor bedrijven en zorginstellingen is het mogelijk om VRelax kosteloos uit te proberen. Voor particulieren kunnen we dit nog niet aanbieden. Vul snel je wens in op www.vrelax.com/contact en omschrijf duidelijk je behoefte en probleemstelling. Dan kijken we samen hoe VRelax past binnen de organisatie.

Slaat VRelax gebruikersgegevens op?

Indien gebruik wordt gemaakt van het VRelax dashboard om inzicht te krijgen in het herstel van een gebruiker, moeten wij gebruikersdata verzamelen. Deze data is echter nooit te herleiden naar een privé-persoon, omdat de data is gekoppeld aan gebruikerscodes. Alleende klant zelf kan de connectie leggen tussen de gebruikersdata en de eindgebruiker.

Close Menu

Enatom
Emmaplein 1
9711AP Groningen